Om oss

Vi (Helene & Peter Sandström) startade vår verksamhet i början på 1990-talet som ett hobbyföretag. Vi arbetade båda heltid inom helt andra verksamheter och drev bolaget på fritiden. Bolagets inriktning var balans- och vattenprodukter som vi själva var intresserade av. I början av år 2000 ökade vi fokuseringen och 2003 började vi samarbeta med Unicycle.com och öppnade web-butiken Unicycle.se.

Enhjulingsintresset har funnits sedan mitten på 70-talet och var under många år en liten sidoverksamhet för oss. Efter att vi inlett samarbetet med Unicycle.com ökade intresset av enhjuling och på 2000-talet började vi fokusera mer och mer på enhjuling. Idag arrangerar vi enhjulingsträffar, träningar, uppvisningar och sedan 2007 enhjulings-SM, ett evenemang som årligen lockar ca 100 enhjulingscyklister från hela Sverige. Vi deltar också i internationella tävlingar och event i Europa och övriga världen.

Från att ha varit en mycket liten produkt i vårt sortiment har enhjuligssporten vuxit enormt och är en av av våra viktigaste produkter. Enhjulingsaktiviteter som vi arrangerar:

Förutom enhjuling och balansprodukter som du hittar på den här sidan så säljer vi kajaker och andra vattenprodukter. Besök gärna www.ena.nu och www.stockholmkajak.se Vi har även en produkt som skiljer sig från våra övriga sortiment och det är Headset. Vi samarbetar sedan 10 år tillbaka med Plantronics och säljer deras headset. se www.2com.se

Vi arrangerar event och tävlingar inom alla de fritidsprodukter vi säljer, läs mer på IFX Event. Vi arrangerar regelbundet träningar, kurser, uppvisningar, tävlingar mm. Exempelvis enhjulingsträning, kajak-kurser, SUP-kurser, enhjulingsuppvisningar, enhjulings- och SUP-tävlingar. Vi är mycket engagerade i de produkter vi säljer.

Good deal

Club Freestyle 20"

Club Freestyle 20"

1199:-999:-

Läs mer

Club Freestyle 24"

Club Freestyle 24" enhjuling, nybörjare, cykel

1425:-1395:-

Läs mer

Hoppley 20"

Hoppley 20"

999:-

Läs mer

Club Trials 19" Svart

Club, Nimbus, 19", Trials, enhjuling, flatland, street

1799:-1699:-

Läs mer

Trainer 36"

Trainer 36", enhjuling, road, stort, hjul, distans

3195:-2599:-

Läs mer